Hieronder kunt u een aantal voorbeelden van websites vinden, die ontwikkeld zijn met de Content Management Systeem van Fabrika Ondernemers Ondersteuning. U kunt op het plaatje klikken om de website in een nieuw venster te openen en verder te bekijken.

 

Let op! Het kan zijn dat een website u de toegang niet toestaat, omdat u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig heeft om verder op de website te kijken. Neem contact met Fabrika op als u meer informatie went over één van de opgezette websites. Wij staan u graag te woord.

Kilinclar Automaterialen B.V.

Kilinclar Automaterialen B.V. is de auto onderdelen speciaalzaak in Rotterdam en omstreken. De website voor deze bedrijf is ontwikkeld door Fabrika en daarbij waren de volgende punten erg belangrijk:

 • Website moet beschikbaar zijn in verschillende talen;
 • Website moet een koppeling hebben met AlDoc, de bestel systeem waarmee bezoekerd hun onderdelen kunnen opzoeken en bestellen;
 • Website moet makkelijk te onderhouden zijn voor de eigen mensen; en
 • Website moet ook op mobiele devices toegankelijk zijn voor de klanten.

De website is ontwikkeld met een eigen CMS systeem van Fabrika Ondernemers ondersteuning.

Free Parts B.V.

Free Parts B.V. is de importeur en distributeur van auto onderdelen in Zoetermeer en omstreken. De website voor deze bedrijf is ontwikkeld door Fabrika en daarbij waren de volgende punten erg belangrijk:

 • Website moet beschikbaar zijn in verschillende talen;
 • Website moet een koppeling hebben met AlDoc, de bestel systeem waarmee bezoekerd hun onderdelen kunnen opzoeken en bestellen; en
 • Website moet makkelijk te onderhouden zijn voor de eigen mensen.

De website is ontwikkeld met een eigen CMS systeem van Fabrika Ondernemers ondersteuning.

PowerDrive Europe Limited

PowerDrive Europe Limited is de importeur en distributeur van auto onderdelen in Engeland. De website voor deze bedrijf is ontwikkeld door Fabrika en daarbij waren de volgende punten erg belangrijk:

 • Website moet beschikbaar zijn in verschillende talen;
 • Website moet de mogelijkheid hebben om op basis van artikel nummer (in verschillende formaten) de bijbehorende artikel op te zoeken;
 • Website moet de mogelijkheid hebben om op basis van auto merk / model / type de bijbehorende artikel te vinden; en
 • Website moet makkelijk te onderhouden zijn voor de eigen mensen.

De website is ontwikkeld met een eigen CMS systeem van Fabrika Ondernemers ondersteuning. Naast het CMS systeem is hier ook gebruik gemaakt van een catalogus die het mogelijk maakt om artikelen op te zoeken op basis van artikel nummer / auto merk/model/type. De catalogus kan beheert worden door PowerDrive Europe Limited. Hiervoor is een tool ontwikkeld waarmee gemakkelijk data vanuit MS Access / MS Excel opgeladen kan worden in het systeem.